hits

Etappe 5 - Oxted til Otford 

Etappe 5 - Oxted til Otford. (Tatsfield til Kemsing) 12.6 km og 4 timer idag. 300 m nedover totalt.

Jeg passerte løypas høyeste punkt i går og gikk i dag mest nedover. Sov kjempegodt i natt med sengetøy som luktet svakt av lavendel, og våknet i morges av småprat nede. Det ble en god frokost. Brukte relativt god tid i frokostrommet og tok en kopp te i lille stuen som hørte til. Bruce kjørte meg deretter tilbake til plassen jeg ble hentet på i går. Like ved golfbanen. Utrolig kjekke folk, vant til å gå på turer var de og. Takk til Julie og Bruce :-)

Så da var det bare å traske i vei mens regnet øste ned. Jeg tror de hadde litt vondt av meg i dette været, men jeg trøstet dem med at "I am from Norway, and it is raining all the time...." Etter en times tid begynte det å lette, bare for å øse ned igjen et par timer senere. Men jeg ble ikke skikkelig våt egentlig, men skiftet til regnbukse når jeg forstod at dette ville fortsette....

Jeg gikk altså fra Surry over til Kent i dag. Største utfordringen var igjen stiene som var glatte og regnet som tok sikten, men jeg kom meg da fram til Otford. På veien i dag handlet det om blomster og dyr. Sauer som i motsetning til kuene jeg så tidligere var mindre og tynnere enn de vi har hjemme. Ekorn. Fugler av alle slag - den som er på bildet er jeg usikker på hva er, men den var utrolig vakker og med mange farger. (Fasan muligens...)

Så ut av ingenting viste den blomsterengen seg. I en kilometer minst, var det tett i tett med snøklokker. Noen "gåsunger" på vei til å springe ut var det også - før alt like plutselig forsvant. Utrolig vakkert. Etter å ha kommet ned fra "høyden" og inn i byen parkerte jeg meg selv på en pub. Drakk to glass vin og spiste en gedigen hamburger og chips meny. Det gjorde godt. Og på "Rose and Crown" ble jeg til jeg tok taxi opp til Sonja i fem tiden. Der fikk jeg spylt av noen klær og vasket noen andre. Trenge jo ikkje akkurat bera på sørpa i mårå heller.

I morgen kommer den lengste etappen på turen så jeg håper på bedre vær.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Voksenfrue

Voksenfrue

56, Sandnes

Et skråblikk på livet. Det handler om enkle ting - reiser, opplevelser, utvikling, venner, familie. Personlige oppturer og nedturer. Et forsøk på å knytte opplevelser og følelser sammen på en ærlig og god måte.

Kategorier

Arkiv