hits

Etappe 7 - Cuxton til Detling ( Rochester til Detling) 

Jeg fikk sjekket inn hos Grace i går ettermiddag. En kopp te med melk og sukker gikk unna på et lite øyeblikk.Grace pratet og jeg tenkte egentlig bare på dusj og hvile. Plassen jeg bor på er midt i byen og det er restauranter og butikker like utenfor, men jeg holdt meg på rommet, dusjet og skiftet, drakk vin, spiste chips og noe niste jeg ikke hadde spist opp på turen. Bare tanken på å gå en meter mer i dag bød meg imot akkurat da. Fredom Denne plassen jeg bor på her, er i motsetning til plassen hos Julie, "low budget". Eieren bor i huset og leier ut enkeltrom til flere. Vi deler bad og evet kjøkken. Rommet mitt er rent, men tepper og ting og tang gjør det ikke vakkert. Frokost spiser vi visstnok like over gata her for 1,99 pund, sa Grace. Jeg tror det er en god løsning for alle :-). Klokka er 0700 her nede nå og jeg kan komme meg ut og til frokost nå. Tar med meg hele sekken, og ser om jeg manner meg opp til å ta turen via Rochester Castle, som skal være like borti gata her, eller om jeg tar taxi rett opp til NDR og starter gåingen. Regner med en bedre middag i kveld, så jeg håper vandringen i dag går fint og pågår uten regn.

Etappe 7 . Cuxton til Detling ( Rochester til Detling) 15 km og 4 timer. Mest nedover/bortover i dag. 

Det ble taxi fra Rochester til startpunktet under brua i dag. Været har vært upåklagelig og turen har vært relativt lett i forhold til i går. På veien var det mye vanlige stier, gode å gå på og alt det glatte og sorpete var borte vekk. Det første bildet viser brua over River Medway som jeg virkelig slet meg over i går kveld. Steinhuset på bildet kalles Kit`s Coty House og man tror det er plassen som "Celtic leader Catigern" er begravd.  

Etter hvert gikk turen opp i markene og langs Greyfriars Vineyard - der det visstnok produseres "sparkelig vine". 

Kroppen var overraskende god etter langturen i går. Jeg var framme i Detling i god tid før Kari kom. Det ble en god lunch og en god prat før vi gikk en halvtimes tid opp til Emma. Det begynte å regne, men det det er lovet oppholdsvær i morgen. 

En koselig plass oppe i åsen fant vi plassen til Emma. Dette var en koselig engelsk landhus som hun har laget til et lite hotell. Plassen ligger nært til løypa og utsikten ser fantastisk ut. Igjen ser vi hus og en hage som helt sikkert er eksepsjonell når sommeren kommer. Emma tok imot oss og viste oss inn i et koselig, rent og trivelig hus. Vi fikk tildelt hver vår seng og badet var nytt, flott og rent. Jeg fikk vasket noe klær og vi rigget oss til rommet. Emma serverte en god kopp te, med melk ! Frokost i morgen kl 8am. Så er vi i gang med en ny dag. 

Utrolig kjekt å ha selskap. Vi fikk kosepratet et par timer før vi sovnet tidlig. Gleder meg til turen i morgen. !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Voksenfrue

Voksenfrue

56, Sandnes

Et skråblikk på livet. Det handler om enkle ting - reiser, opplevelser, utvikling, venner, familie. Personlige oppturer og nedturer. Et forsøk på å knytte opplevelser og følelser sammen på en ærlig og god måte.

Kategorier

Arkiv