hits

Blomster til meg

 

 

En spennende dag som kan endre livet - igjen.  Har vært på et uformelt møte om en jobb. Et vikariat på et halvt år, riktignok, men en jobb.  Ja, den jeg skrev om i bloggen før påske.  Jeg begynner mest sannsynlig å jobbe i mai.  Fremdeles ingen kontrakt på plass, men vi har diskutert lønn og arbeidstid.  Fleksibilitet og oppmøte.  Mannen jeg skal jobbe for virket utrolig kjekk og kunnskapsrik.  Jeg tror det skal gå bra.  Lang kjørevei, men det går fint. Jeg er fornøyd og glad.  I kveld blir det biff på guttene.  En god rødvin skal også åpnes.

Det rare er at nå må jeg gjennom en ny snuoperasjon i hodet.  Jeg øvde meg i dag da jeg handlet biff og cola på butikken.  Ja, det har jeg faktisk prioritert bort en stund. Dagliglivet må omorganiseres igjen. Men det kan jeg etter hvert.  Nye prioriteringer gir nye muligheter.  Som også denne perioden på "borgerlønn" har gjort.  Det gjør noe med deg å være arbeidsledig.  Du lærer mye om deg selv og litt om andre. Det er nyttig lærdom som må bety noe for livet mitt videre, uansett hva som nå skjer.  Jeg skal prøve å reflektere over denne endringen også, slik at den ikke går forbi i stillhet.  Alt har en pris, også det å gå på jobb.

God helg folkens.  Det skal jeg ha ihvertfall. 


#arbeid #jobb #fritid #foto #blogg #
 

2 kommentarer

kreativemeeg

21.04.2017 kl.13:58

Så spennendes :) Lykke til og god helg :)

Voksenfrue

21.04.2017 kl.13:59

kreativemeeg: Takk skal du ha og takk for at du leser bloggen :-) God helg igjen !

Skriv en ny kommentar

Voksenfrue

Voksenfrue

56, Sandnes

Et skråblikk på livet. Det handler om enkle ting - reiser, opplevelser, utvikling, venner, familie. Personlige oppturer og nedturer. Et forsøk på å knytte opplevelser og følelser sammen på en ærlig og god måte.

Kategorier

Arkiv