hits

På an igjen ....

Herlig med noen ferie dager, men hva skjer. Hodepine og feber.  Jeg begynner å lure på om det er den nye hverdagen jeg ikke tåler. Nå har jeg stått opp 0530 hver dag hele uken, sovet middag når jeg kom hjem og sett på tv ettermiddag og kveld.  Det hører med til historien at det ikke er i nærheten av å være sommervær her.  Men når sant skal sies er det helt greit turvær og det er bare det å komme seg ut etter jobb.  Men jeg makter det ikke lenger. Og så kom hodeverken, stive skuldrer og problemer med soving.

 Savner munken fra North Downs Way 

Jeg har jo skrevet om det med livet og jobben før.  Jobben min er fin den. Jeg liker å være der, jeg kan det jeg skal kunne og det er kjekke folk.  Men hjelp !!!! det var jo ikke sånn jeg ville ha det.  Blir helt forvirra av dette.  Nå får jeg penger å leve for - ganske mye faktisk - jeg får går på jobb - jeg får gjøre det som folk helst gjør.  Men en del av meg vil tilbake.  Tilbake til dagene med mobilisering for dagen og fremtiden.  Ja, forstå meg rett.  Jeg likte å prøve å finne utav livet i seg selv.  Jeg likte å utfordre meg selv, jeg likte å gjøre ting jeg ikke kunne.  Nå gjør jeg det de fleste gjør og jeg har ikke energi til å gjøre mer av det jeg egentlig vil.  Men jeg må jo ha penger å leve for, og nå har jeg nok.  Planen må være å fortsatt leve sparsommelig, og så kunne bruke disse pengene når jobben tar slutt om fem måneder (for jeg er inne i et vikariat nå).  Og så ta en ny runde med livet slik jeg gjerne ville ha det. Det får være en plan. I sommer er det bare å stå på.

 

#blogg #arbeid #hverdag #helg #sommer #jobb

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Voksenfrue

Voksenfrue

56, Sandnes

Et skråblikk på livet. Det handler om enkle ting - reiser, opplevelser, utvikling, venner, familie. Personlige oppturer og nedturer. Et forsøk på å knytte opplevelser og følelser sammen på en ærlig og god måte.

Kategorier

Arkiv