hits

Et nytt liv - hva skal damen hete?

Påan igjen.  0630 - 1600.  Hver dag. Jeg snakker om jobben.  Etter å ha vært uten jobb en periode er jeg selvsagt glad for å være i aktivitet igjen.  Det er jo sånn det skal være.  Man sover, spiser, jobber, spiser, sover og finner på nye hyggelig de timene man har igjen av dagen.  For min del blir det svært få timer. Jeg trenger nemlig ganske så mye søvn og da blir det ikke tid til så mye mer. 

Jeg er innleid medarbeider for en som er syk.  Han er nok veldig syk for det ser ikke ut som han kommer tilbake med det første. Utrolig trist for både han og selskapet.  Jeg gjør så godt jeg kan, og om jeg ikke klarer å fylle de store skoene så klarer jeg ihvertfall å fylle deler av dem.  Noen områder tror jeg til og med jeg kan bidra med noe i tillegg.  

I dag fikk jeg forespørsel om nye 6 måneders engasjement.   Det var jeg selvsagt veldig glad for, men det byr også på noen utfordringer.  Jeg kjører hjemmefra kl 0600 i en Mini One som har sett sine beste dager.  Selv om den gikk igjennom Eu kontrollen i sommer med et nødskrik så har jeg en stund nå følt at den er klar for pensjonstilværelsen.  Den er uansett ikke klar for kjøring i snitt 10 min hver dag.  Det blir for lenge for en gammel dame.  I dag, litt impulsivt riktig nok, så kjørte jeg innom Audi og sjekket.  Impulsen er grunnet i en radioreklame for disse bilene - Audi A3 - og det faktum at jeg har eid en Audi tidligere.  

Etter å sjekket nybilkjøp på denne sorten og slått fra meg en investering på fire fem hundre tusen så kom jeg til bruktbilavdelingen.  Bjørn, som den unge og hyggelige selgeren het, var hyggelig og lett å forholde seg til.  På et lite øyeblikk var jeg på veien med en 3 år gammel rød Audi A3 med automatgir.  Minien ble taksert og da jeg kom tilbake etter noen timer var tilbudet klart.  Jeg var fristet.  Det var en vanvittig god følelse å sitte i, kjøre i og se på denne briljantrøde bilen. 

Jeg dro derfra i min Mini med en usignert kontrakt der Minien var en del av kjøpssummen.  Kr 185.000,- var prisen å betale. 

Tilfeldigvis ringte kontakten min i utleiefirmaet og bekreftet den nye oppdragslengden, og jeg vet jeg må til med ny bil.  Finansieringen kan jeg ordne hvis jeg vil. 

Jeg kjenner på meg at ny bil blir det.  Det blir den røde Audien med automatgir og hengerfeste som bruker ca 0,5 liter på mila og som ser flunkedne ny ut.  Det blir den som også har 2 år igjen på nybilgarantien og som bare har kjørt 37099 km. Jeg tror vi kan blir gode venner og jeg tror hun kan gjøre livet mitt litt lettere.

Navn - hun må jo ha navn .....

 

#blogg #bil #hverdag #liv #økonomi #jobb #sommer

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Voksenfrue

Voksenfrue

56, Sandnes

Et skråblikk på livet. Det handler om enkle ting - reiser, opplevelser, utvikling, venner, familie. Personlige oppturer og nedturer. Et forsøk på å knytte opplevelser og følelser sammen på en ærlig og god måte.

Kategorier

Arkiv