hits

Lykke

Fri fra jobb. Kaffe på sengen. Fred i sjela.  Lykke.

"Opplevelsen av velvære og ytre og indre harmoni kan knyttes til mange følelser og fenomener i livet. Lykke kan knyttes til følelser som forelskelselyst og kjærlighettilhørighet og identitetanerkjennelsebekreftelsetrygghettakknemlighet og mestring.  Det samme gjelder fysisk nytelse og velvære, ro og sjelefred uten bekymringer. Også musikkkunst og kultur kan gi lykkeopplevelser. Følelsen kan komme i korte, intense glimt eller oppleves mer som en varig og stabil psykisk tilstand." sitat fra wikipedia 

Etter noen dager med uro rundt det gryende forholdet er tingene falt på plass igjen. Vi nærmer oss hverandre gjennom nye oppdagelser hos oss selv og hverandre.  Det går opp og ned, man tolker, fortolker og antar. Av og til er vi helt på feilspor og av og til er sporet riktigere.  Vi klarer å snakke om disse tingene - og gradvis nærmer vi oss hverandre.  Grenser testes, grenser avklares og forståelseshorisonter etableres.  Foreløpig godkjent altså.

I går hadde jeg en god dag.  Først jobb, deretter - endelig - kom jeg meg på trening.  75 minutt på Xycling.  Det var en skikkelig opptur.  Formen fra "gamle" dager er på plass og jeg koste meg gjennom hele timen.  Trening gir energi, trening klarer opp hodet og trening gir livskvalitet og bidrar til lykke.  

Jeg skal flytte tilbake til min leilighet, som har vært leid ut i en periode for å spe på inntektene den tiden jeg var uten jobb.  Nå gleder jeg meg over å innrede den på nytt. Noen nye ting skal plass ellers har jeg det meste fra før. 

I dag går turen til Oslo igjen, denne gangen med venninner fra barndommen.  Vi skal på Kingsland Oslo Horse Show. Vi skal ut og spise i kveld og i morgen kveld.  Vi skal drøse om gamle dager, drikke vin og kose oss.  Ingen ting er som gamle venner. Lykke. 

 

#lykke #hverdag #blogg #helg #trening

2 kommentarer

Elisabeth

13.10.2017 kl.09:44

Kaffe på sengen er så herlig! Ha en super helg!

Voksenfrue

13.10.2017 kl.09:48

Elisabeth: Takk - slike starter på dagen er verd sin vekt i gull.

Skriv en ny kommentar

Voksenfrue

Voksenfrue

56, Sandnes

Et skråblikk på livet. Det handler om enkle ting - reiser, opplevelser, utvikling, venner, familie. Personlige oppturer og nedturer. Et forsøk på å knytte opplevelser og følelser sammen på en ærlig og god måte.

Kategorier

Arkiv