hits

Er det mulig ?

Champagnelørdag med damer på byen.  Det var en herlig dag, synest jeg da.  Alt gikk som det skulle helt til en av jentene som ikke hadde vært invitert sendte følgende melding utpå kvelden. "Trist at jeg ikke får være med" eller noe i den duren.  Vi snakker ikke om jenter på fjorten år, vi snakker om damer på mellom femti og seksti.  Er det mulig ?  Og det hører med til historien at det var ikke en dame som var utelatt, vi er mange i gruppa, og det er slik alle gjør av og til. Vi inviterer hverandre til mindre lag.  Vi møtes i mindre grupper og koser oss. Og flere av oss synest det er koselig, både å være med og se at andre har det gøy. Gruppene oppfattes altså som dynamiske, men ikke for denne dama altså.

Er det mulig at hun som selv "skalter og valter" med hvem hun inviterer med på tur, på golf eller på bingo, selv sitter hjemme og ser på facebook at noen av de hun av og til inviterer og er sammen med, har samlet seg for en førjulslunch og koser seg ?

Er det mulig at dama, i midten av femtiårene, sitter hjemme og føler seg forbigått ?

Er det mulig at dama tror hun er verdens midtpunkt og verdens navle, og bør behandles annerledes enn alle oss andre ?  

Er det mulig at dama klarer å endre et helt selskap som har det hyggelig, med å sende et oppgulp av en melding til en av de som var der?

Er det mulig at hun som var der, satt trist og lei seg og leste opp meldingen fra dama slik at nesten hele selskapet ble påvirket ?

Er det mulig at eldre damer med mellom 1 og 2 i promille lar seg påvirke til å bruke et par timer på å diskutere hun på sidelinjen slik at vårt selskap ble redusert til en gjeng med damer som ikke klarer å glede seg over hverandre ?

Er det mulig at det er hun som sender meldingen i utgangspunktet er hun som mobber ?

Er det mulig at vi har endret karakter fra venner til konkurrenter?

Er det mulig det er konspirasjoner som teller ?

Er det mulig at vi er en haug med feige damer som ikke er verd vennskapene som kunne vært utviklet i gjengen.?

Er det mulig at voksne relativt oppegående kvinner ender opp som lakeier fordi vi tror at det å gjøre alle til lags er en fin måte å gjøre det på?

Er det mulig at vi burde ha rensket opp, sagt det vi mente, ryddet av veien misforståelser og blitt gode og konstruktive venner?

Er det mulig vi er en haug med gamle, feige, misunnelige, løgnaktige kjerringer alle sammen ?

JA, jeg tror det...

Beklager folkens ..... og jeg er en av oss. 

 

#venner #hverdag #fest #samspill #helg #blogg 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Voksenfrue

Voksenfrue

56, Sandnes

Et skråblikk på livet. Det handler om enkle ting - reiser, opplevelser, utvikling, venner, familie. Personlige oppturer og nedturer. Et forsøk på å knytte opplevelser og følelser sammen på en ærlig og god måte.

Kategorier

Arkiv