hits

Til helvete med helvete

Jag skal ikke dvele med fortiden.  Jeg skal ikke tenke at alt var fint noen dager i begynnelsen av november.  Jeg skal ikke tenke at nå går det til helvete. Jeg skal bare grine meg igjennom filmen "Lion" på Altibox før jeg legger meg.  Jeg skal prøve å fokusere på mulighetene, etter at jeg har forbannet meg over drittsekkene.  Jeg skal leve videre. Jeg skal overleve. Jeg skal være her og nå og jeg skal laget plan for resten av livet. Tror jeg.

 

For en fantastisk film.  Nydelige mennesker og en historie som setter ting i perspektiv.  Min dag har vært helt på trynet.  Alt har gått galt.  Jeg har hatt hodeverk fra fredag til midt på dagen i dag.  Jobben. 600 kr i parkerings mulkt. Men i forhold til filmen bare bagateller.

Laaaange telefonsamtaler med venner.  Støtte fra søster og en frisk kropp gjør livet mulig. 

Joda, jeg har det fint, Jeg skal lage en plan.  I morgen, kanskje. I kveld ? nei. Om en uke, nei.  Jeg skal snakke med en som skal eller kan hjelpe meg i morgen.  Men livet er her og nå og helsa er god.  Jeg kan gjøre som jeg vil, egentlig. Må bare ikke henge meg opp i problemene. 

"Lion". Om å finne seg selv. Om å holde ut. Om å leve sin historie. Om å tenke positivt, Om å ta vare på familien og leve sine drømmer. La meg gjøre det. Uansett hva prisen er. 

Livet er livet.  Og som Forrest Gump sa:

 "Mama always said 'Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get." 

 

#blogg #hverdag #jobb #høst #film #mandag #livet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Voksenfrue

Voksenfrue

56, Sandnes

Et skråblikk på livet. Det handler om enkle ting - reiser, opplevelser, utvikling, venner, familie. Personlige oppturer og nedturer. Et forsøk på å knytte opplevelser og følelser sammen på en ærlig og god måte.

Kategorier

Arkiv