hits

Hekseprosess

Jeg er glad jeg ikke er Trond Giske i disse tider, men uten for mye sammenligning så føler jeg meg litt i samme båt.  Ikke det at jeg har blitt beskyldt for å antaste yngre kvinner eller menn, men jeg er i ferd med å bli beskyldt for helt andre ting.  Og jeg er helt uskyldig.  Arbeidsgiver som leier inn personell på lange kontrakter og deretter bryter kontrakten for å spare penger er ikke noe å bli utsatt for.  Det er så lite min stil at jeg har satt meg kraftig til motverge.  Og det får jeg nå betale for. Ikke får jeg pengene kontrakten sier jeg skal ha, og ikke får jeg jobbe.  I tillegg blir jeg beskyldt for å være for dårlig i ting jeg kan, bare for at arbeidsgiveren skal spare penger.  De hadde aldri tenkt at en kvinne på min alder skulle ta til motmæle, men nå er det gjort. Og prisen kan blir dyr.  For meg i form av tapt rennome og tapte penger.  Helt plutselig altså - på bar bakke.   Jeg føler hele denne greia er en hekseprosess.  Det er ikke noe morsomt.

Midt oppi alt dette finner jeg vennene.  Jeg finner de jeg visste jeg hadde og noen jeg ikke hadde regnet med.  Og så de som jeg trodde jeg kunne regne med, men som forsvant.

En venn som jeg kaller E.  er her.  E. har vært en superkjekk, klok og hyggelig fyr jeg har kjent i mange år.  E. bare er der. E. hjelper når jeg trenger det. E. er en engel.  Jeg har venninner som ikke forstår problemene og jeg har søsken og familie som forstår noe, men de er der alle for meg likevel.  Det er en gave. Det er faktisk noe å være takknemlig for.  Og det skal sies at det er jeg. 

I morgen skal bålet bygges.  Vi skal møte alle impliserte parter. Han som vil bryte samarbeidet. Denne mannen, la oss kalle han HK, har jeg faktisk opptrådt lojalt mot i hele arbeidsperioden.  Jeg har bidratt til forbedringer og bidratt til samhold.  Men så vil HK ut av samarbeidet og kjører worst case senario.  La oss ta kvinnen når vi ikke kan ta ballen.  Eller la oss late som at ballen er firkantet når vi egentlig ville ha en rund og fin en.  HK har viste seg å være en falsk og illojal leder som bruker feige metoder for å avslutte en kontrakt.  Akkurat nå er jeg rasende. Jeg er lei meg og jeg klarer ikke forstå hvordan han kunne gjøre dette.  Men jeg forstår det i et økonomisk perspektiv. For mange folk i egen organisasjon, og noen må ut.  Men det kan han ikke si for da blir han ikke kvitt kostnadene. 

Så Trond Giske. Jeg misunner ikke deg.  Du blir henrettet for åpen scene.  Jeg holder på å bli henrettet på en lokal arene.  Ingen ting er greit for den som opplever det.  Kanskje noen i Giskes krets føler de har fått oppreisning for uansvarlig tafsing, og de blir i det minste ivaretatt og hørt i den situasjonen.  I min situasjon handler det om penger.  Det er bare tapere. Uansett kompensasjon vil jeg ikke vinne i denne saken.  Det er det som gjør meg trist og rådløs - og jeg finner ikke noen vei å gå.

 

bildet er hentet fra internett....

#blogg #hekser #arbeid #mobbing #hverdag #nyttår

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Voksenfrue

Voksenfrue

56, Sandnes

Et skråblikk på livet. Det handler om enkle ting - reiser, opplevelser, utvikling, venner, familie. Personlige oppturer og nedturer. Et forsøk på å knytte opplevelser og følelser sammen på en ærlig og god måte.

Kategorier

Arkiv