hits

Et nytt univers

En nydelig dag er i ferd med å ta form.  Sola skinner. Livet kjennes helt fint.  Søster, svoger og sønn kommer på komlemiddag snart. Sønn og mor var på middag i går. Så hva har egentlig skjedd siden de dramatiske endringene siste tiden. 

"Bakom skyene er himmelen alltid blå" og "motgang og medgang går hånd i hånd" er setninger vi har  både irritert oss over og vokst opp med.  Vi sier det stadig vekk til andre og vi tenker det ofte når vi ser andre som sliter.  Når vi er igjennom disse psykologiske rundturene selv er det bare irriterende når noen sier det til oss.  I hvertfall føler jeg det sånn.  Men når jeg sier det selv er det greit. 

De sakene jeg har omtalt om jobb og forhold i de siste bloggene mine har faktisk ført meg inn i et nytt personlig univers.  Et nytt univers med venner som viser seg og støtter opp og mennesker som bryr seg.  Et nytt univers der jeg har fokus på trening, fokus på å spille bridge og fokus på de nye menneskene jeg har fått kontakt med. I tillegg har jeg fokus på de vennene som er der allerede.  Det er de som betyr noe.  Det er ikke en ny begynnelse, det er en fortsettelse.  Og jeg liker det. Jeg lever helt fint med han som forsvant og de som ikke kan bestemme seg om kontrakten jeg har gjelder.  Jeg står nå "fjellstøtt" i usikkerheten (tror jeg) på disse områdene.  Aner ikke hvordan fremtiden skal bli, men det skal gå fint.  Det har gått fint, kanskje litt brutalt, svingende og dramatisk av og til, men jeg har det bra akkurat nå. 

Bridgen har ført meg inn i et nytt nettverk med mennesker som alle er opptatt av sine kort og sine spill.  De snakker kort, tenker taktisk og konkurrer. Enkelt og komplisert på en gang.  Klubber og kretser arbeider med frivillige som lager turneringer og introduserer bridgen for skoler og lag. Jeg er så heldig å få være med på noe av dette samtidig som jeg får lære av de beste og bruke hodet på løsninger isteden for problemer.  Det siste er ikke uten betydning i disse dager. 

 

 

#blogg #personlig #hverdag #livet 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Voksenfrue

Voksenfrue

56, Sandnes

Et skråblikk på livet. Det handler om enkle ting - reiser, opplevelser, utvikling, venner, familie. Personlige oppturer og nedturer. Et forsøk på å knytte opplevelser og følelser sammen på en ærlig og god måte.

Kategorier

Arkiv